You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
ShonaS95784
17 Bootham Terrace
Raw, NA Yo22 1gd
Congo
079 5514 6616 http://www.localnannyservicecrew.com/PSG-Lucas-787183323 *******
Som følge heraf har spilleren været forbundet med Everton, Swansea og West Brom i Premier League, og mens kilden fortalte ESPN FC, at Youngs præference ville være at forblive i England for at være tæt på sin unge familie, er han stadig tilfreds med livet under Mourinho.
Uniteds salg af Morgan Schneiderlin til Everton for £ 24m i denne måned, og forestående salg af Memphis Depay til Lyon for en rapporteret £ 16m, kan dog frigøre PSG trøjer børn muligheder, da Mourinho fortsætter en clearing af spillere underskrevet af sine forgængere.
Terry vil finde det svært at underskrive for MLS. Kun få klubber kunne have råd til Terrys løn og tre af dem - LA Galaxy, New York City FC og Toronto FC - har ikke lommeplacering eller udpeget spillerplads til at bringe ham ind. Hvis Terry har udelukket Kina, så Qatar ser ud til at være hans mest sandsynlige landing spot. De har råd til ham og ville elske at bringe et stort navn Napoli trøjer børn som Chelsea kaptajn. Kan selvfølgelig, han kunne altid ændre sig om Kina. Penge vil være fristende.
Howard håber på en stor payday fra MLS, og han kan få det. Ligaen elsker at have stort navn USA internationals og Howard passer til regningen. Hvis man betaler så meget i en lommekamp league, er målmanden gal, men Rapids er den klogeste klub, så de kan gøre det.