You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
DNKCedric163
Via Albarelle 53
Steinhausen, NA 6312
Switzerland
041 535 55 77 http://www.tumdekho.com/Chelsea-28-Azpilicueta-p-drakt-11 *******
Den avskyelige. Den avskyelige. Den avskyelige. Denne utfolde psykodrama ville gjøre for en god roman.
Et 2-1 nederlag til Fenerbahce på torsdag kveld betyr United har bare to seire i sine siste syv kamper. Verre Mourinho har nå offisielt en dårligere rekord enn Louis van Gaal og David Moyes gjorde på dette stadiet av deres karrierer i USA. Mannen hvis kaustiske personlighet ble overset fordi han skulle gjenopprette United til vinnende måter, har sikkert tatt dem bakover.
Så hvem er Chelsea drakt ansvarlig? Jose Blame Game velger sårbare mål med presisjonen til Daily Mail: dommere, rivaliserende ledere og til og med klubbleger er ikke immune fra å bli gitt offentlige drømmer over. Men denne gangen er det hans egne spillere - en trekk rett ut av Mourinhos sesong tre playbook, vanligvis ikke sesong en.
Ingenting bra kommer av dette. Lekkasjene i lekerom har allerede pågått i flere uker, og med Mourinhos siste kommentarer, er det hele stanken av døden rundt det allerede. Warm-Up kan ikke vente på filmtilpasningen.
Og så til en klubb Roma drakt som fremkaller minner fra siste gang Mourinho var virkelig på toppen av verdensfotball: Inter. I sesongen vant Mourinho diskanten med Nerazzurri, 2009-10, vant Southampton den ydmyke Johnstone 's Paint Trophy, men i går ble den store gamle italienske klubben slått 2-1 på St Marys i en seier som betyr Southampton vil nå de siste 32 i Europa League hvis de slo Sparta Prague i deres neste kamp.