You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
DexterJonson
Van Ostadelaan 165
Muiderberg, NH 1399 Ex
Netherlands
06-65014392 http://www.shannonmdrealty.com/Sergio-Ramos-jerseyID-201044494 *******
Juventus CEO Giuseppe Marotta har bekræftet, at det løbende arbejde for hans klub er at udvide kontrakten for deres to stjerner , Leonardo Bonucci og Paulo Dybala.
Serie A-mesterne sidder for øjeblikket fem point klart øverst på holdet efter to mål fra Dybala, hvorved Juventus besejrede Udinese 2-1 på lørdag med Gianluigi Buffons fejl, de efterlod dem.
Og før han talte i kampen på Juventus Stadion, udtalte Marotta, Real Madrid trøje at han var interesseret i at binde den fremtidige Argentina-angriber med en langsigtet kontrakt, der tidligere blev underskrevet fra Palermo i 2015, og at udbrede Italiens centerback-Bonucci's strejke , som har været forbundet med hans skridt til Chelsea i januar overførselsvinduet. Massimiliano Allegri forsøger at downplay hans holds perfekte start til sæsonen efter Juventus efter en 3-1 sejr over Sassuolo i Serie A på lørdag.
To mål fra Gonzalo Higuain for Juve satte de forsvarende champions Manchester United trøje fast på hjemme side med ny underskrivelse af Miralem Pjanic, før Luca Antei scorede et trøstmål for gæsterne.
Juventus har nu vundet tre af deres Serie A-åbningskampe, men Allegri vil ikke have overdreven eufori forud for onsdagens Champions League-spil i Sevilla.
Juventus synes at have lyst til at prøve de brasilianske spillere i deres holdplan for næste sæson.