You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
AltaRhea1492
15 Avenue Des Tuileries
Gueret, CENTRE 23000
France
05.65.94.25.67 http://www.programdersleri.com/lzp32848 *******
psg tröjaMed mindre än två veckor kvar i överföringsfönstret, kanske United skulle bäst serveras med fokus på sina tankar på ett område i laget som kräver mer brådskande uppmärksamhet. Med Memphis Depay ersätter Angel Di Maria i truppen, har United s alternativ i stora områden inte blivit utrustade. Samma sak kan inte sägas om centrum-framåt positionen, där utgångarna av Robin van Persie och Radamel Falcao har lagt bördan helt Real Madrid tröja och hållet på Wayne Rooney, med Javier Hernandez och James Wilson som oöverträffade back-ups.
Som noterat av Paul Parker på tisdag, har Rooney form varit ganska dystert under de senaste 10 månaderna eller så och tanken på honom som håller den slående bördan under en lång hård säsong är inte välsmakande för United. Att få ett nytt nr. 9 borde vara prioriterat, men alternativen är få och långt ifrån med knappast några toppklassstreckare som kommer att vara AC Milan tröja tillgängliga på marknaden.
Så vem är de möjliga alternativen? Karim Benzema skulle sannolikt vara en ledande utmanare om Real Madrid beslutar sig för att sälja honom - även om United måste vänta på de spanska giganternas önskemål som Arsenal gör. Harry Kane har också nämnts i försändelser, även om United skulle behöva hosta en enorm avgift för Spurs-stjärnan.