You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
DelmarRather
Rua Pau D'arco 99
Contagem, MG 32310-460
Brazil
(31) 9942-3988 http://www.afterglowvp.com/Juventus-fotbollstrojor-p-662150.cfm *******
Juventus tröja


Dåliga nyheter slog AC Milan. Deras kapten Riccardo Montolivo har skett i sex månader med knäskada.
Skaden uppnåddes av spelarna samtidigt som den italienska landslaget stärktes i 2018 VM-kvalificeringen. När hans lag möttes Spanien, tappar Montolivo i torsdagen på 28 minuter. Han var tvungen att dras ut ur fältet och hans roll ersattes av Giacomo Bonaventura.
Efter att ha genomgått undersökning är Montolivos knäskada väldigt svår. Detta är verkligen en nackdel för Milan eftersom den 31-årige spelaren har en viktig roll i Rossoneris mittfält.
AC Juventus tröja Milan tillkännager att Riccardo Montolivo har genomgått operation för professor doktor Herbert Schoenhuber och återhämtat sig från resultaten av hans studie. Återhämtningsprocessen tar fem till sex månader, men det händer när det finns komplikationer, skrev uttalande om Milanos tjänsteman hemsida.
För Montolivo blev detta den näst största skada han upplevde i italienska landslaget. Föregående Montolivo upplevde också liknande saker i maj 2014.
Vid den tiden led en allvarlig skada när Italien gick igenom Republiken Irlands kontraprövning. På grund av det problem han upplevde, var Montolivo tvungen att missa VM 2014 sedan.
Alla i AC Milan är verkligen upprörd över vad som hände med vår kapten. Juventus tröja Den här nyheten tog oss till en händelse för två år sedan, då klubbpresident Silvio Berlusconi och Adriano Galliani tittade på live på tv-matchen som bröt Riccardos skenben och saker. Det var bara några veckor före världscupen i Brasilien som var en Svårt läge i Coppa Italia-finalen men tyvärr förlorade vi efter ett stort spel Honom, förklarades Milan genom sitt uttalande.