You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
RenatoMorris
Heischeutstraat 64
Oss, NB 5345 Vt
Netherlands
06-97217390 http://www.crimsontee.com/napoli/maggio-troeje-2016-18488/ *******
Roma trøjer


Kyle Lafferty har demonstreret enheden inden for Nordirlands squad ved at rose Michael ONeill til et fantastisk holdvalg mod Ukraine og insistere på, at det bør holdes til gruppens finale med Tyskland.
Nordirlands førende målskytt var den bemærkelsesværdige undladelse, da ONeill gjorde fem ændringer til torsdagens afgørende kamp i Lyon og så sin dristighed belønnet med landets første sejr på en større turnering i 34 år. 2-0 sejren elimineret Ukraine og skal Nordirland kvalificere sig fra gruppe C i tredje, de kan møde England eller Frankrig i de sidste 16 år.
ONeill foretrak Conor Washington i angreb efter at have noteret, hvordan Ukraines centrale forsvarere kæmpede med Mario Götzes mobilitet i deres 2-0 nederlag af verdensmestere. Manageren introducerede også Josh Magennis som en sen erstatning i stedet for Lafferty, fordi han sagde, at Kilmarnock-angriberen var sandsynligvis en bedre markør i faste stykker.
Lafferty var med til at sikre Nordirlands sted i Frankrig med syv mål og gennemgik et personligt træningsprogram, før turneringen havde lavet ni klubber i sidste sæson. Men han indrømmede, at spillerne med ansvar for en fantastisk skærm mod Ukraine fortjener at beholde deres pladser til tirsdagens kamp med Tyskland i Paris.
Selvfølgelig er jeg skuffet over ikke at spille i vores største spil i 30 år, sagde Norwich City fremad. Michael napoli trøjer lavede massive ændringer - fem spillere fra det første spil er en massiv råbe - men det betalte sig. Som fan er jeg absolut glad for hver spiller. Conor og jeg har et godt forhold, så jeg er helt glad for ham. Med den præstation, han har sat i, fortjener han en anden chance mod Tyskland. De forreste tre, der startede imod Ukraine var absolut strålende.
Jeg står her skuffet over mig selv, men hånden på hjertet, kaldet manager har lavet var fantastisk. Han har sat de 11 mænd, han troede kunne gøre et job, og nu er vi her med tre point og to mål. Det virkede. Jeg kan ikke klage over det. Jeg tror ikke nogen af ​​de lads, der startede fortjener at blive droppet. De svedte blod mod Ukraine og fortjener en anden chance. Tyskland står overfor holdet med det bedste hjerte og beslutsomhed i hele turneringen. Vi vil ikke være bange for dette spil overhovedet. Vi har tabt en ud af vores sidste 13, og vi har seks rene ark ud af syv spil.
Aaron Hughes var et andet valg overraskelse af ONeill, med den 36-årige afleveret sin første konkurrence start siden 2-0 nederlag i Rumænien i november 2014. Veteranen shackled Ukraines Yevhen Konoplyanka hele vejen igennem; en imponerende feat fra en veteran uden en klub efter hans udgivelse af Melbourne City sidste sæson.
Derfor vil jeg have os til at blive i konkurrencen - fordi jeg ikke har noget arbejde at gå til, sagde den tidligere Newcastle United og Fulham forsvarer. Jeg ville bare komme her og opleve konkurrencen og barcelona trøjer forhåbentlig få lidt spilletid. Jeg har ingen planer bagefter. Jeg har gjort en bevidst indsats for ikke at tænke over det. Jeg vil bare nyde dette. Jeg vil nok aldrig få en chance til at gøre det. I øjeblikket er det meget svært at sætte følelserne ind i ord.
Jeg har haft nogle gode dage i fodbold, nogle gode øjeblikke, men at slå Ukraine er nødt til at top dem alle.
Jonny Evans sagde, at han græd da han fejrede med sin bror Corry efter den endelige fløjte. Evanses blev de første brødre til at spille for Nordirland ved en større turnering, da de startede mod Ukraine, og West Bromwich Albion-forsvareren sagde: Jeg har ikke følt det følelsesmæssige på en fodboldbane før. Jeg tror ikke noget kan klare det. Faktisk var min bror også på banen og gjort det til en stor lejlighed. Jeg kramte ham efter spillet, og jeg gik! Corry sagde lige: Hvad græder du til?