You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
OttoFortier
Hulemosevej 36
Spjald, REGION MIDTJYLLAND 6971
Denmark
23-56-09-59 http://www.hesaidshesaidfortcollins.com *******
fußballtrikotsFußballtrikots kinder


Maccabi Haifa s Ruben Rayos har offentligt undskyldt for en forfærdelig dobbeltfodret tackle på Rafi Dahan, der forlod Bnei Yehuda defensiv midtbanespiller med et dårligt brudt ben på søndag.
Rayos, 27, gik højt på sin modstander i det 84. minut af sidens 2-2 draw i weekenden og blev vist et ret rødt kort, mens den 24-årige Dahan fußballtrikots kinder blev hjulpet fra banen af ​​medicinsk personale i Smerte.
Israels Dahan - som har været tvunget til at udskyde sit ægteskab som et resultat af skaden - slog Rayos udfordring og sagde: Det var en forbrydelse Han ønsker at afslutte min karriere.
Rayos udstedte undskyldning på sin officielle hjemmeside og har kontaktet Dahan for at udtrykke sin sorg over hændelsen.
Jeg vil undskylde Rafi Dahan, en spiller af kampen, der er blevet ramt på den værste måde, og min undskyldning over for fans af Juda, mine holdkammerater og fans af M. Haifa, sagde han.
I min günstige fußballtrikots karriere har jeg kontaktet Rafi for at kende hans tilstand, jeg er meget berørt af dette.
Rayos spillede 25 gange for Barcelona s B hold i 2008-09 sæsonen, og vandt den bedste udenlandske spiller pris i den græske Super League for Maccabi Haifa for hans forestillinger i kampagnen 2012-13.
Det var en forbrydelse. Han ønskede at afslutte min karriere. Jeg vil aldrig glemme ham for hvad han har gjort, sagde den israelske, der endog måtte udskifte sit bryllup.
Maccabi Haifa sidder for øjeblikket i divisionen med 41 point fra 25 günstige fußballtrikots kampe, mens Bnei Yehuda smutter bunden af ​​bordet med 19 point.BonnyGril fotballdrakter ShannonDu
Catherine billiga fotbollströjor BobbyziO
MiltonMar maglie calcio NoellaEkr
BethanyRp maglie calcio poco prezzo LindsayTi
TaylaHair maglie calcio MeiHouchi
BethanyRp maglie calcio poco prezzo LindsayTi