You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
WallyEady114
Dreesplein 82
Ijsselstein, UT 3404 Jr
Netherlands
06-50254137 http://www.doshomi.com/Real-Madrid/Vallejo *******
Liverpool drakt


Den tidligere Barcelona-sjefen Luis Enrique har fortalt Inter Milan å signere midtbanespiller Rafinha denne måneden, ifølge Il Corriere dello Sport.
Den brasilianske internasjonale skadet kneet ligamentene i sesongen i 4-1-vinneren over Granada og har ikke kjennetegnet for Real Madrid drakt dagens La Liga-ledere siden april.
Etter å ha gjennomgått ulike gjenopprettingsmetoder, ble ungdommen ansett helt passform tidlig i desember, men som forventet er spilletid nå vanskelig å komme med på grunn av Former Iniesta, Ivan Rakitic og Paulinho.
Etter å ha scoret åtte mål i fjoråret under tidligere sjef Luis Enrique, ble det forventet at han ville bli gitt en sjanse av ny sjef Ernesto Valverde, men det er fortsatt å skje.
Mundo Deportivo hevdet i forrige uke at han ville være villig til å forlate hvis hans sjanser til å spille anses å være usannsynlig, og det er nå påstått av Diario AS at både Inter og Celta er ivrige Arsenal drakt etter å gjøre et trekk.
Selv om Celta ennå ikke skal gi et formelt tilbud, forstås Lazio drakt det at Inter har snakket med tidligere Barca-sjef Enrique om kvaliteten på midtbanespilleren, og at de nå er nær en avtale.
Som med Rafinha blir også futurene til Arda Turan og Andre Gomes underkastet, og begge har funnet å spille tid vanskelig å komme til denne sesongen, mens Denis Suarez også venter i vingene for en vanlig sjanse.
Turan har vært sterkt knyttet til en utgang i januar og forventes å fortsette med tyrkisk og Premier League-interesse, mens portugisisk midtbanespiller Gomes også får interesse fra en rekke klubber.
Gomes kom bare til Barca i fjor sommer, men han har ikke klart å imponere og har manglet minutter denne sesongen, etter ankomsten av brasiliansk Paulinho, som scoret en imponerende brace mot Deportivo La Coruna tidligere denne måneden.UIJDannie maglie calcio LauriDues
LillianaH fußballtrikots kinder Tangelark
Coraefhdv fotbollströjor FannieFit
OpheliaMo billiga fotbollströjor KinaBuddi
CarinMoos fotbollströjor barn RussRhode
BeatrizHt maglie calcio a poco prezzo MorrisLai