You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
CarsonMansfi
44 Boulevard Bryas
Croix, NORD-PAS-DE-CALAIS 59170
France
03.83.06.50.65 http://www.localnannyservicecrew.com *******
Billige fodboldtrøjer


Efter at Iwan Budianto blev valgt som næstformand for PSSI-perioden 2016-2020, bekræftede stillingen af ​​administrerende direktør Arema Cronus ledig. Fordi ifølge bestyrelsens regler kræves PSSI at fjerne positionen hos klubben.
Arema skal finde en ny figur, der vil optage en stilling, der har besat Iwan Budianto siden 2012 siden. Men det viser fodboldtrøjer børn sig, at Arema Management ikke har nogen syn på, hvem der vil være CEO.
General Manager of Arema Cronus Ruddy Widodo sagde, at den ikke har nogen kandidat til stillingen som administrerende direktør. Med hensyn til stillingen er ikke presserende, vil det ikke skynde sig at bestemme efterfølgeren til Iwan Budianto.
Iwan Budianto vil helt sikkert frigive sin stilling som administrerende direktør, efter billige fodboldtrøjer at han blev valgt til næstformand i PSSI. En dag vil der være en erstatning, men vi vil ikke fastlægge i nær fremtid, ikke et presserende behov, sagde Ruddy.
Ruddy sagde også, hvis der ikke er nogen passende figur, der skal erstattes, så kan administrerende direktørens position være tom på ubestemt tid. Ledelsen har ikke et specifikt mål, når stillingen som administrerende direktør skal udfyldes af en ny figur.
Der er ingen mål, hvis der er en kamp, ​​så kan der være en ny administrerende direktør, men hvis den ikke eksisterer, vil positionen være tom, indtil tiden ikke er blevet bestemt, sagde han.
Ruddy hjælper også fodboldtrøjer IBU til at tage sig af PSSI. I løbet af denne tid er Iwan også sjældent involveret direkte i holdet på grund af kongres PSSI.
Iwan Budianto med Joko Driono blev valgt som næstformand i PSSI-perioden 2016-2010 i PSSI-kongressen den 11. november 2016 i går. Begge vil hjælpe Edy Rahmayadi, der blev valgt som formand for PSSI.KevinBrop fotbollströjor barn AmeliezyS
KatherinE Billige Fodboldtrøjer HudsonHat
LelandMon fotballdrakter FilomenaK
DulcieZin billiga fotbollströjor WesleyWhi
NolaWimbl fotballdrakter JoesphDom
SusannaYb billiga fotbollströjor RexCrombi