You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
JoesphMuncy
Brunner Strasse 90
Ketzerhub, Yukon Territory 4842
Austria
0681 681 52 38 http://www.nottheitgirls.com/liverpool-ou32.no *******
Arsenal drakt


Neil Lennon innrømmer at han sliter med å finne sympati for skaderegler Milano før deres Champions League-kamp på San Siro onsdag kveld.
Milanos sjef, Massimiliano Allegri, beskrev sin liste over fravær som ligner på en krigstidens nyhetsbulletin for gruppens H-åpner, med Kaká, kapteinen Riccardo Montolivo og en annen midtbanespiller, Andrea Poli, som er villig til å savne skotsk besøket Vinnerne Stephan El Shaarawy og Giampaolo Pazzini er også ute sammen med forsvarerne Ignazio Abate, Mattia De Sciglio, Matías Silvestre og Daniele Bonera.
Celtic-sjefen, som avslørte sin midtbanespiller Joe Ledley, var en stor tvil med en lyskeskade, og som også vil være uten vingen James Forrest og midtbanespiller Beram Kayal, liverpool drakt sa: Det er veldig uheldig for ham at disse skader har kommet alt på en gang, og det er ikke en ideell situasjon. Men jeg er sikker på at sesongen og kampanjen utvikler seg som Milano vil bli bedre og sterkere.
Jeg kan ikke se for mye på Milanos problem, jeg må konsentrere meg selv. At han liverpool drakt kanskje kan bringe [Alessandro] Matri inn i laget - han kostet mye penger, penger som meg selv eller min Styret kan bare drømme om å betale for spillere. Jeg kan ikke virkelig gi meg mye sympati på dette stadiet for ham.
Lennon avslørte sin beundring for en spiller som definitivt vil starte for Milan, deres temperamentlige angriper Mario Balotelli. Balotelli er en fantastisk fotballspiller. Han barcelona drakt har sett ham live for første gang på lørdag [mot Torino], han er veldig kraftig, veldig dyktig, tar ballen inn under press fra folk og liker å få dem slått. Når han er i sin helhet flyt han er veldig rask og sterk, kan holde forsvarere av, han er en god etterbehandler.
Folk spørsmålet sitt temperament, men jeg ville ha ham i teamet mitt hvis jeg hadde muligheten. Han var veldig populær i England i Manchester City, han er ung, han har så mye foran seg i sin karriere.
Celtic mistet i de siste 16 i konkurransen i sesongen til Juventus, men Lennon var motvillig til å gjøre sammenligninger mellom de to italienske sidene.
Det er vanskelig å si. Juventus på den tiden var mesterene og flyr høyt i sin hjemlige liga. Dette er veldig tidlig i alles respektive sesong. Vi håper å få Milan kaldt litt fordi deres trener trolig ikke har tid til å få en konsekvent runde av form.
Forrest savnet skotsk Premiership seier over hjerter på lørdag med et pågående isjiasproblem, men har også blitt syk, og Kayal har en lyskeskade. Den nye signeringen Nir Biton møtte opp med sine nye lagkamerater i Milano, og vil komme til strid.AlbertAbe maglie calcio HarlanSut
http://jurnalluka.etncentre.co.id/index.php/jli/comment/view/18/0/13533 LemuelTre LBNLakesh
AlbertAbe maglie calcio HarlanSut
FVYVernit Fodboldtrøjer Børn LEODanaph
ChadCoupp fotbollströjor LukasdyS
Kishaibgo Fodboldtrøjer ZandraCan