You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
MarylinSpaul
1883 Richmond Street
Oshawa, ON S4p 3y2
Canada
905-432-0216 http://www.travelstobhutan.com *******
Fotballdrakter barn


Den spanske FA-presidentkandidaten Juan Luis Larrea har slått ut på La Liga over en forsinkelse i valget, etter at tidligere president Angel Maria Villar ble arrestert.
Spanias Guardia Civil utgitt en erklæring som bekrefter arrestasjonen av Villar, Gorka Villar og tre andre tjenestemenn i fjor sommer - fotballdrakter barn under et angrep på føderasjonens hovedkontor.
Villar var på den tiden - seniorformann i FIFA og UEFA, som også førte til ytterligere spørsmål på fotballens to største styrende organer.
Politiet bekreftet at de fem mennene ble arrestert på grunn av uriktig styring, misbruk av midler, korrupsjon og falske dokumenter.
Raidene ble utført som en del av Guadria Civils anti-korrupsjonsoperasjon kalt SOULE.
Larrea står overfor konkurranse fra tidligere Levante-forsvareren Luis Rubiales, men avstemningen planlagt 9. april - har blitt forsinket.
Jeg liker ikke denne situasjonen ... det er alltid noe (å forsinke), fortalte fotballdrakter Larrea El Larguero.
Hvis det ikke var et La Liga-spill på den dagen, vil det være en innendørs kamp, ​​eller en kvinners kamp. Vi må gjøre dette så snart som mulig og ikke vente til slutten av sesongen.
67 år gamle Villar har vært leder av Spanias fotballforbund siden 1988, og spilte en del i landslagets seire i VM i 2010 og 2008 og 2012 EM.
Villar har også vært i hjertet av FIFA og UEFA politikk siden 1990-tallet, mens hans fotballdrakter sønn - Gorka, har jobbet med den amerikanske myndigheten CONMEBOL.LizzieqmB maglie calcio bambino ChastityM
Quyenkkzn maglie calcio a poco prezzo EzequielM
DennisInw maglie calcio a poco prezzo Julissacr
MiraHall fotbollströjor barn LorenaFlo
GrazynaGw fotbollströjor DeweyLaur
RustyBanc maglie calcio HowardAlc