You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
Ardis0845283
Am Borsigturm 92
Dormagen Rheinfeld, Prince Edward Island 41539
Germany
02133 84 37 79 http://www.doshomi.com/Napoli/Pepe-Reina *******
Juventus drakt


Leyton Orients første lag har blitt pålagt å tilbringe uken på et hotell etter deres nederlag for å slite Hartlepool.
De 18 spillerne og seks medarbeiderne, inkludert manager Ian Hendon og assistent Andy Hessenthaler, ble fortalt om klubbens eier Francesco Becchettis beslutning da de reiste tilbake fra søndagens 3-1 League Two-tap.
Spillerne og stabene har bodd på Marriott Hotel i Waltham Abbey - fem minutter fra treningsområdet - selv om de har blitt lovet Napoli drakt ute i fritiden for å besøke familie.
Hendon fortalte Daily Mail at flyttet Everton drakt - et forsøk av Becchetti å stoppe en nedgang i form som har resultert i to seire i de siste Liverpool drakt 12 ligaspillene - ville hjelpe teambinding. Han la til: Jeg vil ikke være den som betaler regningen. Eieren har hatt forskjellige sportslige ventures gjennom årene, og han sa noen ganger det er godt å komme sammen og tilbringe tid sammen.
Hendon sa at det ikke var noe ord om hvorvidt spillerne ville bli tillatt hjem hvis de slo York på lørdag.
Hvis vi vinner fire eller fem-null, kan eieren be oss om å flytte her permanent. Vi prøver ikke å skjule noe. Vi bor på et hotell. Det er nok av hærlejre jeg kjenner om i dypeste mørkeste skogen hvis vi ønsket å gjøre det.
Becchetti gjorde overskrifter tidligere denne måneden da de albanske myndighetene ba om at han skulle bli utlevert for å bli forsøkt. Den italienske forretningsmannen er anklaget for svindelrelaterte forbrytelser og hvitvasking av penger over en mislykket hydroelektrisk ordning som angivelig koster regjeringen titalls millioner av euro i tilskudd og ubetalte skatter.
Becchetti, som for tiden venter på en prosesshørelse i London den 7. desember, har sterkt nektet anklagene og anklager regjeringen for å gjøre grunnløse anklager mot ham.RosalynCl maglie calcio poco prezzo Christalj
KathrynWo Fodboldtrøjer Børn ReaganPfa
MattYoonq fotballdrakter barn Williemae
RositaMcK fotballdrakter XBUJarred
DonteRoem fotballdrakter ClaudioAl
RaulSauce fotbollströjor barn BradyPrin