You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
SanoraDieter
Rua V 452
Jaboatao Dos Guararapes, PE 54480-400
Brazil
(81) 4577-8696 http://www.mydescubrimientos.com/ *******
landslagsdrakter barnkraft leter etter våre fotballdrakter barn midtbanespillere her Simeone etter seieren
Til tross for ikke å begynne med i Diego Simeones planer denne sesongen, har Angel Correa kommet inn for å spille en viktig rolle sent.
Argentineren har startet de tre siste kampene mot Valencia, Granada og Rostov (alle seire) og imponert over sin direkte spillestil på midtbanen.
'Cholo' virker fast bestemt på å slå sin landsmann til en midtbanespiller, og spilleren selv har vært veldig forpliktet til sin nye rolle.
Skader har tvunget Simeone til å tinker med sin side, og han har blitt bekreftet i sin beslutning om å gi Correa en sjanse foran slike som Nico Gaitan.
Correa vil alltid finne det vanskelig å gå inn i den slående avdelingen med Antoine Griezmann, Kevin Gameiro og Fernando Torres helt foran ham.
'Vi prøvde ham der i fjor, og Angel har den slags fysisk kraft vi leter etter i våre midtbanespillere fotballdrakter barn her sa Simeone etter seieren i Russland.
'Han har spilt der i Argentina, og det er godt å oppleve forskjellige situasjoner.
'Jeg tror han er en ekstraordinær spiller med en massiv fremtid i spillet, og han har fått minutter for nylig, og han bruker dem godt.'
Selv om han ikke klarte et mål i Champions League, sist lørdag mot Granada, traff Correa baksiden av nettet for sitt første liga mål for sesongen, i et spill han startet, som også tok sin total til åtte og tre for den nåværende kampanjen å gå med fem i fjor.
Hans scoring bidrag har vært bemerkelsesverdig til tross for begrenset spilletid, og det er ingen tvil om at han modnes i hver uken.
Det er bare synd at den tilbakekjente Saul ser ut til å gjenvinne sin plass på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan på søndag.