You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
BMZEllis7024
Gotzkowskystra?E 15
Driedorf, HE 35759
Germany
02775 44 93 38 http://www.bettermensolutions.com/Portugal-Pizzi *******
en stora skillnaden ikvEngland landslagströja barn Naturligtvis skulle vi ald


Besegra vänster Jol, Fulhams chef, beklagade 'en hemsk natt' där han kände att en rad domarebeslut gick mot hans sida.
'Domare fattar beslut, men jag skulle säga att i första minuten sparkades en av mina spelare och det borde ha varit ett rött kort,' sa han. 'OK, det gav han inte. Det var tre andra misstag men vi klagade inte. Vi är ett engelska lag, vi stod upp och fortsatte med spelet.
'Men det var en besvikelse i andra halvleken. Pajtim Kasami hade sin skjorta dras och det borde ha varit [Chávezs] andra gula kort men han gjorde det inte. Det var nog den stora skillnaden ikväll.
Portugal landslagströja barn
'Naturligtvis skulle vi aldrig klaga på det röda kortet, men det var ett tryck på axeln - efter att ha sparkat. Han [Núñez] gjorde en måltid av det,' håller huvudet.
Jol gjorde sex förändringar från den sida som förlorade 2-0 vid Stoke i ligan och hans lag var otur att se Wisla s Iliev får bara en bokning för utmaningen på Hangeland, som följdes av ytterligare två Wisla-fel i en minut . Fulham verkade inte vara rattled av de tidiga utmaningarna och Damien Duff slog palmerna Sergei Pareiko i femte minuten.
Iliev slog en cross-shot som Mark Schwarzer höll med lätthet i andra änden innan den farligt snygga vingen slog över ribban. Den 31-årige fick tid att springa genom fältets hjärta och släppte en spekulativ 25-yard-enhet som återföll från Hangeland och slog över Schwarzer på baren.
Den vita stjärnan fortsatte att imponera när de attackerade den raka North Stand, med Schwarzer tvungen att rädda en annan Iliev-enhet i 20: e minuten. Fulham började framåt med mer syfte när halvleken gick framåt, med Dembélé som nästan kapitaliserat på några snedvridande passerar bara för Pareiko för att rädda sin curling-ansträngning.