You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
StefanRatley
Sondervanget 10
Kobenhavn K, New Mexico 1158
Denmark
28-30-96-05 http://www.shannonmdrealty.com/ *******
odbold skal man udnytte alt billige fodboldtrøjer Ndu ved hvilken type


Khazri var heldig at flygte med et gult kort efter at have slået ud med en fod i Costa Rica's Kendall Waston som gengældelse for en række robuste tackle af det amerikanske centralhold. Han fortsatte med at score det eneste mål, men Waston siger, at England vil have været tilfreds ved at bekræfte, at Khazri kan provokeres til handlinger, der kan føre til hans afskedigelse.
Wahbi Khazri giver advarsel til England i Tunesien sejr over Costa Rica
'Jeg tror i en VM-kamp, ​​at han ville have et rødt kort til at sparke på mig som han gjorde,' sagde Waston. 'I et venligt spil kan dommere ofte forlade det. Folk kan se på det og tror, ​​at han kunne blive afviklet - og i fodbold skal man udnytte alt.
billige fodboldtrøjer
'Når du ved, hvilken type spiller der er nogen, forsøger du at gøre ting, der kan gøre dem vanvittige og se deres hold miste dem med et rødt kort. England vil se, hvad der skete, og de vil forsøge at drage fordel af det. '
Khazri er blevet sendt ud for sit land - mod Mauretanien i 2016 - for at slå en modstander efter en udfordring, han anså for overdrevent robust.
Ud over en kort sikring har Khazri færdigheder, der gør ham til en af ​​Tunesiens nøglespillere. Hans mål mod Costa Rica kronede en fin personlig præstation som en central angriber snarere end i sin sædvanlige brede rolle. Tunesiens leder, Nabil Maâloul, prøvede ham på forsiden efter at have set ham godt i den position for Rennes, som han sluttede sig til i sidste sommer på lån fra Sunderland.