You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
MonaBeacham
34 Avenue De Provence
Vandoeuvre-Les-Nancy, LORRAINE 54500
France
03.75.24.15.13 http://www.bettermensolutions.com/Spanien-Koke *******
Fgammalmodig skriet Serbien vm tröja barn ndderas brister li


Rangers segrar Pedro Caixinha som chef efter sju månader ansvarig
Anställningen av en fotbollschef, Mark Allen, kom efter att Caixinha landade huvudtränaren. Nu är det inte bara tiden för Allen att skaka av sin roll som en osynlig man utan också för Rangers att se till att de inte upprepar en helt förvirrande rekryteringsprocess.
Paul Le Guen, Ian Cathro, Ronny Dela - i mindre utsträckning - och nu är Caixinha alla tränare från vänsterfältet som kom in i skotsk fotboll och misslyckades innan debatten vändes om varför national sporten var i så fruktansvärt tillstånd i den första plats. För gammalmodig är skriet.
Spanien vm tröja barn
Ändå är deras brister lika tydliga som de är likartade; de visade alla ett misslyckande att förstå vad som krävs för att vinna spel i Skottland.
Brendan Rodgers anlände till Celtic från en mycket mer hög miljö, men har lyckats för att han var smart nog att omedelbart förstå både intensiteten kopplad till det gamla företaget och nyanserna av fotboll norr om gränsen. Spelare med specifikt fysiskt och psykiskt tillstånd är grundläggande.
För en sådan anmärkningsvärd grundläggande humdrummiljö, är det här landet inte hälften förvirrade tränare som förmodligen valdes för sin värdefulla erfarenhet som uppnåtts någon annanstans. Caixinha tittade Rangers, en välborrad Rangers, hävdar ett drag på Celtic Park dagen innan han träffade media för första gången. Inom några veckor drogs Rangers i samma motstånd, 5-1 i Ibrox, i en ganska otrolig visning av taktisk naivitet från hemmanagern. Rodgers kunde utan tvekan inte tro på sin tur.