You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
WendiSession
Ditscheinergasse 69
Ingering Ii, BURGENLAND 8731
Austria
******* http://www.fashionradicalsnews.com/Alex-Iwobi-p-25422 *******
frstLa Liga News UK Billiga Frankrike VM tröja 2018 Intressen i fransk internat


Till slut fattade Neymar sitt beslut och han måste leva med det. Oavsett om det var för mer pengar eller en chans att äntligen vara huvudfokus för laget, är det hans karriär och kan göra vad han vill. Det är synd att hans avgång från Barcelona ses mer som en lättnad än som en sorglig händelse. Han gjorde en av de största attackerande triosna i historien men lämnar slutligen genom bakdörren.
Real Madrid-tjänstemän blir oroliga över Barcelonas strävan efter Monaco sensation Kylian Mbappe, förstår La Liga News UK.
Billiga Nigeria VM tröja 2018
Intressen i fransk internationell Mbappe har varit i hög grad denna sommar efter att han bröt ut på scenen förra säsongen med Monaco, som hjälper dem till en Ligue 1-titel och till en Champions League-semifinal.
Medan intresset har hållits av Manchester United, Arsenal, Chelsea och Barcelona - det har varit Florentino Perezs Madrid som alltid har kopplats.
Efter nyheter som ungern har lämnat in en överföringsförfrågan i Frankrike - ytterligare länkar har fortsatt med spanska dagligen Marca hävdar att Madrid tittar på alla vägar för att göra flytten till en verklighet.
Nyheten har emellertid filtrerats genom det följande Neymars utgång från Barcelona - den katalanska sidan har gjort officiell kontakt med ungdomsrepresentanterna.
Madrid sägs vara orolig för chefen Zinedine Zidane som säger klubbpresident Perez att han vill sälja en av Karim Benzema, Cristiano Ronaldo eller Gareth Bale, innan han spelar en stor roll för Mbappe.
http://www.alternatifrpg.com/index.php?topic=197689.0
http://ask.nevershutdown.com/index.php/262425-jacquetta-billiga-fotbollstr-jor-staciehu/0
http://c-way.com.ua/user/TrinaDahl462284/
http://einstein.vc/forum/index.php?action=profile;u=14917
http://rier.snu.ac.kr/?document_srl=51884
http://forex.trades2win.com/index.php?topic=369932.0