You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
MurrayTrollo
4510 Jett Lane
Los Angeles, CA 90017
United States
310-751-5970 http://www.socalhardwoodflooring.com/Oscar-C-Brasil-P-6641 *******
fint tillegg Southamptons forhold til Celtic etter
Det virker som om Celtic innser at Van Dijk ønsker en Premier League-bevegelse og skal imøtekomme den. At de vil holde ham lenge nok til å Brasil VM drakt kvalifisere seg til Champions League-gruppeplanen, er rimelig med tanke på scenen og pengene som er forbundet med det, men de må slippe ham. £ 7m er en rimelig nok pris og de hellige kunne Sørg for å være med til hjelp, så han ville være et fint tillegg. Southamptons forhold til Celtic, etter å ha kjøpt Fraser Forster og Victor Wanyama de siste to årene, vil bare hjelpe.
Chelsea kan ha Rahman for £ 17m, så det er liten grunn til at de skal gå høyere enn det som blir tilbudt for Rose. At Tottenham skal vurdere om deres verdsettelse av Rose overstiger det. Spurs har Ben Davies, så de ville ha det bra på igjen, selv om de solgte Rose. Men Mauricio Pochettino var eksepsjonelt Portugal VM drakt fornøyd med Rose i fjor, så det er mer sannsynlig at de passerer og Blues gjør oppmerksomheten til Rahman.
Virgil van Dijk kunne gå til Southampton. Kilder forteller Express at de hellige har sendt inn et bud på £ 7m til Celtic for den nederlandske forsvarer. Southampton er villig til å la Van Dijk spille i Celtic Champions League-kvalifiseringen, men vil ha avtalen gjort så han kan bli med i laget før denne helgenes Premier League-åpner.