You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
EvanDurack54
Vallerstrasse 110
Piano Di Peccia, NA 6695
Switzerland
091 859 88 39 http://www.servicodetraducao.com/Spanien-Defender-Pique-p-troje-2355 *******
ang vil nerverne skade dig Ser i betragtning af den


  Ballack er trøstet af Chelsea assisterende træner Steve Clarke efter straffesparkskampen nederlag til Manchester United i 2008 Champions League finalen i Moskva. Foto: Sergey Ponomarev Spanien vm trøje / AP
Du spillede i to Champions League finaler, med Bayer Leverkusen i 2002 og Chelsea i 2008. Som spiller, hvordan håndterer du opbygningen til et spil af denne størrelse? Er du klar over, at du står over for et potentielt karrierespecifikke øjeblik?
Absolut. Du kan ikke undslippe det. Det er lidt mærkeligt: ​​du når det endelige, det største spil du kan spille med undtagelse af en verdensmesterskabsfinale, og alt kommer til dig udefra. Du har venner, medierne, alle, der ønsker noget fra dig i løbet af de sidste to uger mellem semifinalen og finalen. Og hele tiden du ved, er der kun et skridt til at gå. Et skridt til at opnå en drøm. Det betyder, at der sker meget i dit hoved, så du skal have stærke nerver og et godt miljø, der er fastsat af klubben og træneren. Erfaring er vigtig, fordi hvis du alle når en finale for første gang, vil nerverne skade dig.
Brasilien vm trøje
Så er i betragtning af den temmelig frenetiske opbygning, det en frigivelse, når du kommer på banen?
Ja. Faktisk starter det med opvarmningen på stadion dagen før. Det er en frigivelse af spændinger i sig selv. Træningssessionerne, der fører til finalen, har tendens til at være rigtig intens, men jo tættere det kommer til spillet, desto mere spændt får du i form af dit sind. Måske sover nogle af spillerne ikke godt, og det kan påvirke deres præstationer på dagen. Hvad der sker i spillerens hoveder er en stor del i fodbold. Du læner på de erfarne medlemmer af et hold for at få dig igennem det, guide dig. I dette spil er der mange spillere på begge sider, der allerede har levet øjeblikke som dette med deres klubber eller deres nationale sider. Det vil hjælpe dem med at forblive så rolige som muligt.