You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
BrandenPaton
4564 Fraggle Drive
Geneva, IL 60134
United States
630-377-1811 http://www.travelstobhutan.com/arsenal-xr65.shtml *******
liverpool fotballdraktKanskje han kan finne et gap mellom senter-backs for fremover å løpe gjennom, men han er ikke Gazza.
Problemet er, han har vært veldig hyped opp. På den tiden han kom til Arsenal, var han ung og klubben var kjent for å bringe fremmed talent. Som engelskmann ble han solgt til fans av klubben og Wenger i kontrast med resten av truppen.
Jeg kan ikke si at han ikke er en anstendig spiller; Han er, han har vært i Premier League arsenal fotballdrakt og i Arsenal for en stund. Men det er talentfulle spillere som kommer igjennom, som har hatt regelmessig fotball i lang tid, og har ikke fått mulighet. Bare fordi han har blitt spilt av spill på Bournemouth betyr det ikke at han fortjener det.
Da Gazza var ung, spilte han med eldre spillere, ble næret og forbedret. Han hadde også et helvete av en personlighet - hovedsakelig for å fortelle de eldre gutta han var bedre. Men mens Wilshere lærte av noen gode spillere, fikk han ikke anledning til å spille regelmessig arsenal fotballdrakt med dem.
Sikkert, det var en skade i det, men du ser også på hvordan han løper, og du må lure på hvor mye stress han legger på beina med løpestilen. Han er veldig bue-legged og pigeon-toed.
Vi har så mange spillere som ønsker å spille der. Og du må huske at det å spille på nr. 10 for England er litt annerledes enn noe annet land - Brasil.


PearlineP Billige Fodboldtrøjer Børn Earnestin
JonathonN Günstige fußballtrikots FawnGarri
AntwanGoo fußballtrikots kinder MeiCageb
JanisBrun fotballdrakter DoyleBrun
ShirleyBe fotballdrakter Antoinett
CarlSouth billiga fotbollströjor SamuelSch