You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
KRSVirginia
56 Bayview Close
Horse Creek, QLD 4714
Australia
(07) 4927 2875 http://www.shannonmdrealty.com/ *******
I starten syntes det, at Wengers tilgang var et andet tegn på den nye Arsenal, den som tilsyneladende har vendt et hjørne med hensyn til taktik. De forsøgte den samme sit-and-break-tilgang som i sejren over Manchester City - bortset fra to centrale forskelle.
For det første er det ikke noget nyt at prøve det hos Spurs. Arsenal spillede nøjagtig samme måde i marts sidste sæson og vandt 1-0 takket være et Rosicky billige fodboldtrøjer mål. Wenger dybt tænkte Tim Sherwood. Det var ikke tilfældet med Pochettino.
For det andet var der lange strækninger af dette spil, da Arsenal bare ikke kunne komme ud af deres kasse, endsige deres halvdel. Dette var ikke så meget, om Wenger pålagde denne tilgang, men Spurs indførte deres spil på deres archrivals.
Francis Coquelin gjorde et anstændigt job med at replikere sit arbejde på Etihad, undtagen Spurs fandt meget mere plads omkring og bag ham end mesterne gjorde. Det var kilden fodboldtrøjer børn til det vindende mål. Til sidst producerede Spurs bølgen for at komme ud over den ellers modstandsdygtige Ospina.
Dette var et ufuldstændigt display fra Arsenal, der viste den vanskelige balance for at holde den tæt. De var callow snarere end at begrænse og ved denne lejlighed betalt for deres mangel på eventyr snarere end at betale for deres mangel på nous.


KayleneYa billiga fotbollströjor MirandaMa
KishaArre fotbollströjor CristineM
CallieBro maglie del calcio ElisaOnsl
EpifaniaC fodboldtrøjer børn KevinSets
LincolnMc maglie calcio poco prezzo ColinHugh
UlrikeLin billiga fotbollströjor MaybelleA