You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
SusanneQ325
3324 Jarvisville Road
Lansing, MI 48906
United States
517-233-5618 http://www.afterglowvp.com/manchester-city-fotbollstroja-p-703407.cfm *******
Med respekt anser jag att USA fortfarande var lite oskyldigt\. Det är vilken erfarenhet av att spela så många viktiga spel och turneringar som lär dig\. Jag säger inte att vi var smutsiga, men striderna är en del av spelet\.
Vi har också gjort misstag\. Jag förstod att i MLS är tacklarna hårdare och fysiska, men de är inte i ond tro - med avsikt att skada oppositionen\. Us mexikaner föll ibland i fällan av att de anföll manchester city matchtröja oss, och vi ville också träffa och sparka ut\.
Inte varje kamp gick över linjen\. När åren går över, kan fientligheterna blekna, och det som dyker upp är en hälsosam beundran för dem på andra sidan\.
Keller: Pavel Pardo var bara en bra kille och uppenbarligen en bra spelare, stor respekt för honom\. Jared Borgetti var en annan fantastisk kille, bra spelare\. Jag tror att Ricardo Osorio var en annan bra kille\.
Det tog några mexikanska killar - och jag spelade mot Pardo och Osorio när de var i Stuttgart och liverpool barn tröja barn jag var i Borussia Mönchengladbach - för att inse, 'Wow, om Kasey gör det i Bundesliga och Claudio Reyna och Brian McBride är i England, nu kommer vi hit till Europa och förstår hur svårt det här är utav vårt eget säkerhetsnät i Mexiko\. 'Jag tycker att det var en fortsatt respekt\.
Vi såg det som vanligt\. USA Jag tror med respekt var fortfarande lite oskyldig\.