You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
MuoiKearney8
73 Rue Reine Elisabeth
Mende, LANGUEDOC-ROUSSILLON 48000
France
04.05.54.67.89 http://www.bettermensolutions.com *******
Men ankomsten av mittfältanker Nemanja Matic från Chelsea i sommar föreslår att Jose Mourinho skulle kunna ge honom en mer avancerad roll denna term och Red Devils Great Giggs förväntar sig att Pogba ska vara regelbunden på resultaträkningen.
Giggs talade på måndagen till Press Association Sport: 'Jag förväntar mig att Pogba kommer att förbättra mycket denna säsong. Han har varit tillbaka ett år nu och införandet av Matic är ett bra köp eftersom det frigör honom.
Paul Pogba kunde spela en mer fotbollskläder avancerad roll i mittfältet denna säsong.
Det är vad du vill se från Pogba, komma i slutet av kors och göra mål. Jag tror att han kan falla djupt eller spela på ett gammaldags mittfält två men han kan gå vidare och jag förväntar mig att han ska vara effektivare i år. Han lyckades nio förra året och slog i korsstången och postade många gånger också, så han kan ta med de mål som kan vända sig till vinster och få en verklig effekt på laget.
United står inför Real Madrid i UEFA fotbollströjor Super Cup-finalen i Skopje på tisdag, vilket innebär att United inte bara kommer i kontakt med Jose Mourinhos tidigare klubb, men också med den eviga överföringslänken Gareth Bale.
Den 28-årige har ofta kopplats med ett drag till Old Trafford under de senaste säsongerna, och även om chanserna för ett drag i sommar förefaller avlägset är det en växel som en dag kunde vara på korten enligt medarbetaren Welshman Giggs.


JessikaMu maglie calcio poco prezzo IsmaelFri
RyanFison maglie calcio a poco prezzo BlairKetc
KatherinF fodboldtrøjer børn Kristophe
StephenTh billiga fotbollströjor Guillermo
AvisKaawi maglie calcio poco prezzo Ninarmwbz
SteveHoro maglie calcio OlaCorrie