You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
RashadSkp24
Avenida Vale Das Pedrinhas 99
Salvador, Alabama 41925-715
Brazil
(71) 3113-8965 http://www.shannonmdrealty.com/Julian-Baumgartlinger-jerseyID-294235671 *******
Enzo Zidane har scoret sit første mål for Real Madrid med sit allerførste skud.
Enzo Zidane lavede sin debut i et konkurrencedygtigt spil til Real Madrid 3852 dage efter Zinedine Zidanes sidste kamp for klubben.
Mariano Diaz har scoret tre mål fra kun fire skud på mål for Real Madrid.
Real Madrid lettet til næste runde af Copa del Rey med en 6-1 sejr over Cultural Leonesa som Enzo Zidane scorede på sin debut til klubben.
Den 21-årige blev introduceret i anden halvleg og tog Bayer Leverkusen fodboldtrøje med tryk bare et par minutter for at finde nettet med sin far og klubleder Zinedine Zidane på at se fra touchlinjen. Der var også en første senior start for Martin Odegaard med Mariano Diaz bagging et hat-trick på en sjælden start.
James Rodriguez og Isco startede med Casemiro spiller også de fulde 90 minutter, da Zidane testede sin fitness forud for weekenden s crunch Clasico sammenstød mod Barcelona. Den brasilianske varede og vil stå en chance for at lave spillet.
Dette var en simpel test for Real Madrid som helhed, men deres unge spillere viste Inter Milan fodboldtrøje med tryk dog, at de kan klare presset af konkurrencedygtige handlinger. Dette har sikkert ikke været det sidste vi ser af både Enzo Zidane og Odegaard.
Er Enzo Zidane Real Madrid næste stjerne i ventetid? Der var masser for fansne, der forlod Santiago Bernabeu for at diskutere efter fuld tid, men Enzo Zidane greb overskrifterne for sig selv ved at score bare få minutter efter at komme videre til sin Real Madrid-debut.


EdnaMcDon Fodboldtrøjer Børn CIPMckenz
HCZNathan billiga fotbollströjor BrentMcGe
NOCDexter fotballdrakter barn RHZStarzt
IvanOConn Billige Fodboldtrøjer RollandDo
DaleeuId fotbollströjor barn Florencia
QuintonMo maglie calcio a poco prezzo OIBOpheli