You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
NellWhalen27
79 Seaview Court
Valkyrie, QLD 4742
Australia
(07) 4969 6025 http://www.mydescubrimientos.com/Liverpool-34-Adam-Bogdan-2018 *******
Dette fremtidsrettede prosjektet reflekterer perfekt målene vi ønsket at han sa. Den kombinerer flott skjønnhet med muligheten til å passe sammen med vår sports kalender. Konsortiet som er valgt, har stor internasjonal prestisje og har blitt valgt til å bygge stadioner for neste verdenscup og forbi euro.
Vi ønsker at den skal være den beste stadion i verden med størst mulig komfort, et ikon i forkant av moderne arkitektur - den beste stadion i en spesiell setting, unik og spektakulær.
GMP Architekten regissør Volkwin Liverpool drakt Marg sa at utsiden av stadionet ville være følsomt for stemningen til fansen som ser på laget sitt lek inne, og forklarer: Innlegget selv vil være intelligent. Stadionet, takket være denne sensitive epidermis, vil vibrere og stimulere avhengig av tilskuernes følelser.
AS rapporterte at den nye bakken vil inkludere et luksushotell og mye utvidede bedriftsfasiliteter for å hjelpe Madrid øke kampdagsopptak med 30 prosent.
Det hevdet også at klubben ville også øke 200 millioner euro fra å selge etternavnet til det som kunne bli kjent som XXXX Estadio Santiago Bernabeu. Internasjonale firmaer, inkludert Coca Lazio drakt Cola og Microsoft, er ryktet for å være interessert i en slik avtale.
El Pais hadde brutt nyheten om det vinnende prosjektet 24 timer tidligere i en rapport som hevdet at økningen i kampedagens takster ville være mye større med de kommersielle tilleggene til de nye grunnoppgangene per fan fra et nåværende nivå på 0,80 euro til mer enn 10 euro - mer i tråd med en moderne amerikansk stadion.