You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
MoseOhn35147
Kurfurstenstra?E 97
Waiblingen Kernstadt-Nord, BW 71332
Germany
07151 81 58 59 http://www.bettermensolutions.com/Arsenal-Reiss-Nelson *******
barcelona fotbollströja barnIdentiteten av Mr. X som dog på sjukhuset avslöjades äntligen. Den 42-årige mannen namngavs Wargito. Han befanns ligga på oljepalmplantager av PT TASK, Sampit, East Kotawaringin.
Ankomsten av Wargito till PT TASK avser att hitta sin son. Men har inte haft tid att träffa barnet, sök Wargito slutar på sjukhusrummet dr Murang Dr Murjani Sampit.
Offeret hittades först i en av oljepalmplantagen och fick till och med behandling från företagets Arsenal fotbollströja barn hälsoklinik. Vid den tiden kunde Wargito inte längre röra sin fot.
Tisdag och sedan eskorteras till sjukhuset. Vid den tiden hade tid att berätta för namnet och syftet att söka sitt biologiska barn till sjukhuset. Men tillståndet är redan allvarligt sjuk, som lider av njursvikt, har behandlats vid PT TASK-komplikationer. Vi har bekräftat att denna person är övergiven, säger chefen för det offentliga sjukhuset dr Murjani Sampit, Kastro, citerad från Radar Sampit, fredag.
Offret har inte heller haft tid PSG fotbollströja barn att berätta för sitt barns namn och var hon bor. Offret dog på lördag kl 21:30 efter att ha behandlats i tre dagar.
Kastro nämnde Wargito var ungefär 167 centimeter lång, tunn kropp, solbränna och bär en stor väska med kläder och en bok med telefonnummer.
Sjukhuset har försökt ringa upp telefonnumret från öppningen men ingen bekänner och erkänner Wargito.