You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
EllisXmm1941
51 South Crescent
Lynemouth, NA Ne61 2er
Bosnia and Herzegovina
070 8910 5001 http://www.servicodetraducao.com/Valencia-30-Defender-Nacho-p-troje-3907 *******
Han vil spille på Camp Nou indtil 33 år. Hvis alle særlige klausuler kan opfyldes, kan Busquets også få en ekstra kontrakt, indtil han er 35 år senere. Stjernen kommenterede derefter de gode muligheder med ro. Estadio Deportivo rapporterer, at Europa League-vinderne Sevilla har indgået en aftale om at bringe Argentina-forsvareren Gabriel Mercado fra den argentinske klub River Plate.
Kun mindre detaljer tilbageværende vil blive gennemført for at gøre den Valencia ny trøje internationale forsvar i Argentina færdig med flytningen til Estadio Ramon Sanchez Pizjuan med spillere på vej til Andalusien for at gennemgå medicinsk test og underskrive en kontrakt.
Sevilla har aftalt at betale € 2,2 millioner som en indledende betaling, mens yderligere € 450. 000 vil blive betalt afhængigt af spillerens forskellige præstationsbonusser
r>Først og fremmest har River Plate ret til at få 20% af det næste overførselsgebyr, hvis Gabriel solgte Sevilla til en anden klub. Det er sandsynligvis derfor, at de var Ajax ny trøje enige om at sælge til en lav pris tidligt i deres salg til klubben coachet af Jorge Sampaoli
r>Gabriel Mercado har brugt de sidste fire år af sin karriere med Rivr Plate og lavet 138 optrædener og scorede 11 mål. Sevilla-præsident Jose Castro har bekræftet, at hans klub har modtaget et stort tilbud fra Paris Saint-Germain til midtbanespiller Grzegorz Krychowiak.