You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
DanielJeffer
Hegreveien 105
Hafrsfjord, NA 4049
Norway
498 29 462 http://www.servicodetraducao.com/Barcelona-20-Midfielder-Sergi-Roberto-p-troje-4585 *******
Regenten er meget respektfuld og seriøs i at udvikle turismen potentiale i Majalengka Regency i 2017 og 2018, 'sagde han.
Holdene møder igen i den tobenede spanske Super Cup den 13. august og 16. august. Med overførselsvinduet stadig åbent og Real Madrid knyttet til en rekordindstilling for Monaco's Kylian Mbappe, vil de næste møder mellem de to sider kunne se meget anderledes ut.
Barcelona fremad Neymar mener, at hans tætte Barcelona ny trøje forhold til Lionel Messi hjælper parret til at trives på banen i denne sæson.
Barcelonas præsident Josep Maria Bartomeu har antydet, at en forværring af den 'sociale og politiske' situation i Qatar har ført til, at klubben stiller spørgsmålstegn ved sit kommercielle forhold til Golfstaten.
Barca 's lukrative sponsoraftale med Qatar Sports Investments blev underskrevet af tidligere klubpræsident Sandro Rosell i 2010, da Bartomeu var en næstformand for klubben.
Kontrakten, der var 165 millioner euro over fem år, var kontroversiel på det Roma ny trøje tidspunkt og er siden blevet kritiseret af fremtrædende figurer, herunder tidligere klubbpræsident Joan Laporta.
Sponsorens fremtid, der er på plads indtil 2016, vil sandsynligvis være et af de vigtigste emner for diskussion i opbygningen af ​​sommerens præsidentvalg på Camp Nou.
Bartomeu fortalte RAC1, at en ændring i situationen i Qatar betød, at klubben overvejede andre muligheder for en ny kitsponsor.