You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
DorineJankow
1176 Mt Edward Rd
Charlottetown, NS C1a 5t1
Canada
902-367-9313 http://www.shannonmdrealty.com/Marcelo-jerseyID-135474054 *******
Arsenal-vingen Theo Walcott har ingen angrende om at tale ud efter sidste sæson 's demoraliserende tab på Crystal Palace, der sagde, at hans kommentarer fik den reaktion, han ledte efter.
Walcott sagde, at Palace 'ønskede det mere' efter 3-0-nederlaget på Selhurst Park i april, hvilket markerede lavpunktet for Arsenals skuffende Premier League-kampagne.
Van Persie bragte en treårig forening med United til en ende, da han satte penn på papir om Real Madrid fodboldtrøje med tryk en treårig aftale med tyrkiske giganter Fenerbahce på tirsdag.
Men Wenger, der underskrev Van Persie fra Feyenoord tilbage i 2004, siger, at han er overrasket over, at United lod ham gå.
Jeg er helt overrasket over, at Robin van Persie er gået til Tyrkiet i sommer. Han er et tab for engelsk fodbold, fordi han er en ekstraordinær spiller en af ​​de bedste jeg nogensinde har lykkedes.
Han har en usædvanlig teknik. Jeg ved ikke, hvad der skete, eller hvorfor Liverpool fodboldtrøje med tryk han forlader United, men han er et tab for Premier League.
Sir Alex Fergusons afgang fra Old Trafford syntes at ramme Van Persie hårdere end nogen anden. Van Persie var forskellen, da United hævdede en historisk 20. titel i 2013. Hans fald i form skyldtes stort set skade, men den fysiologiske virkning af Fergusons pensionering bør ikke undervurderes.