You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
ElouiseWentw
Wassergasse 38
Neumarkt Am Wallersee, BURGENLAND 5202
Austria
******* http://www.asleftasfound.com/douglas-costa/juventus/6643643 *******
Golden Arrows vises i MTN8 for første gang siden de løftede trofæet i 2009 at slå Ajax Cape Town 6-0 i finalen på Orlando Stadium.
Debuten som hovedtræner til Benni McCarthy, der sandsynligvis var Sydafrikas største spiller nogensinde, men har masser at bevise i udgravningen til Cape Town. Han har lovet en stilændring og overraske mange med sine valg , som er i overensstemmelse med hans personlighed . . . han er ikke en til blot at overholde normerne, Juventus trøje men vil lægge sin egen tro på holdet.
Hjemmesiden har også gjort det godt på overførselsmarkedet, der bringer ind i veteranen Teko Modise og den vejige, men talentfulde Ayanda Patosi.
Polokwane City løber i 90 minutter og har en fysisk kant, men ikke den samme kvalitet som deres værter.
Polokwane afsluttede sjette i Premier League i den sidste kampagne og indtog MTN8 for første gang i deres historie.
Cape Town City tabte kun to af deres 19 hjemmehold i alle konkurrencer i sidste sæson, og begge var overraskende resultater. De Monaco trøje gik ned 2-1 til Baroka FC og blev thumped 4-0 af Platinum Stars, begge i ligaen.
Polokwane var sejrrige på vejen ved blot tre gange sidste sæson, hos Maritzburg United, Platinum Stars og Free State Stars, alt i ligaen.
Kaizer Chiefs og deres træner Steve Komphela går igen på jagt efter nogle ubehagelige sølvtøj igen efter to barre sæsoner, der har placeret sidstnævntes arbejde på linjen.