You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
LonnyCarrell
Freistadter Strasse 21
Breitenfeld Am Tannenriegel, STYRIA 8421
Austria
0660 319 87 45 http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Ricardo-Rodriguez-Products-3056 *******
Hughes har ett annat tillvägagångssätt, men Stoke 's tillvägagångssätt utan att ha tillgång till Etihad var mycket lik Atletico s hela förra säsongen. Framför allt var deras pressning utmärkt. 'Pressning' förblir något av ett missförstått begrepp i fotboll, ibland tagen för att jaga frantiskt att jaga motståndarna högt uppe och bero på ren uthållighet snarare än organisation.
Ingenting kan vara längre från sanningen - högsta AC Milan nya tröja sidor pressar på ett otroligt detaljerat, intrikat sätt. Atletico är mästare i att ställa in 'pressa fällor', uppmuntrande motståndare att spela bollen i vissa spelare i vissa situationer - från centrala mittfältare till avancerade fullbackar som till exempel skulle fungera som 'utlösare' för Atletico s spelare att springa in i livet, plötsligt skjuter framåt och stänger motståndare som en enhet.
Detta är något som Stoke ofta har gjort bra - deras sammanhållning när Bayern Munche nya tröja man försökte vinna tillbaka besittning mot Chelsea i en 3-2 hem seger förra året var också anmärkningsvärt.
Det var intressant att denna pressning fungerade så effektivt mot Manchester City också. I februari intervjuade Sunday Times 'Jonathan Northcroft Jon Walters och producerade en fantastisk guide till Stokes framgångsrika press mot Manchester City tidigare den säsongen.