You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
ThaliaStyers
25 Arthur Street
Narromine, NSW 2821
Australia
(02) 4065 4461 http://www.codkahargeysa.com/Manchester-Citytroja-c-478-p-3198 *******
inter milan tröjaManchester City tröja


Michail Antonio har ledt West Ham med nio mål denna säsong.
West Ham United står inför en kamp för att hålla fast vid Michail Antonio i sommar, källor nära spelaren har sagt till ESPN FC.
Antonio har lämnats oupphörliga av ett antal frågor i klubben, sade källor, eftersom kontraktsförhandlingar har brutit ner med klubben som för tillfället inte vill följa med klubbens bästa tjänstemän.
Källor sade Antonio är olycklig att klubben inte kommer att ge honom en förbättrad affär som Manchester City tröja belöning för hans betydelse för laget.
Men Sky Sports, som citerar en West Ham-källa, sa att London-klubben inte skulle vara villig att låta honom gå på den billiga.
Antonio kommer att gå ingenstans, berättade källan för Sky. Han har fem år kvar på sitt nuvarande kontrakt och han är en värderad medlem av Slaven Bilics sida.
Han har chansen att fördubbla sina pengar, men om det inte är ett bra erbjudande för honom så måste han stanna kvar på vad han är på.
Antonio, som för närvarande är skadad, har antagligen varit West Hams bästa performer och är sidens Manchester United kläder toppmatchare med nio.
Den 27-årige tecknade en ny affär med West Ham i förra sommaren och klubben lovade att diskutera en ny affär om han fortsatte sin snabba utveckling.
Men dessa samtal har blivit stoppade och nyheten är säker på att varna ett antal Antonio s säljare, efter att Chelsea krediterades med ett intresse för spelaren under januariöverföringsfönstret.