You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
NoellaBland
Neuhofer Strasse 17
Winkl, BURGENLAND 4715
Austria
******* http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Saul-Products-2055 *******
Atletico Madrid tröja


Det är ett mått på hur långt Östersund har kommit att den svenska sidan som kommer att möta Arsenal i de sista 32 i Europa League bildades en månad efter Arsène Wengers ankomst i norra London.
Men att ha redan eliminerat Galatasaray och Hertha Berlin på väg till detta skede av tävlingen under sin engelska manager Graham Potter, kommer ett besök på Emirates Stadium också att utgöra ett tillfälle för försvarare Ronald Mukiibi för att få några frågor från hans bröstkorg.
En livslång Arsenal-fläkt som gick med i Ostersund på permanent uppgörelse förra sommaren när klubben slutförde sin förvånansvärda uppgång från Sveriges fjärde division till topplåten Allsvenska på bara sex årstider, tänker 26-åringen att utnyttja möjligheten att prata med Wenger Atletico Madrid tröja om några av fransmannens lagval som har lämnat Arsenal efterföljande Premier League-ledare Manchester City med 17 poäng före halvvägs säsongen.
Jag vill byta ut några ord med Wenger och fråga honom varför han sätter upp sitt lag som han gör. Det skulle vara roligt, berättade Mukiibi för den svenska tidningen Aftonbladet. Jag vill prata med honom om varför han fattar vissa beslut. Kanske kan vi prata om min egen framtid under konversationen? Om jag har en bra match då ...
Frågad om han var för Wenger som stod ner efter mer än 20 år i hotseat, tillade han: Nej, han kan stanna. Men jag behöver fortfarande prata med honom om de här startlinjen.
Potter, som hade Manchester United tröja spelat som spelare i Birmingham, West Bromwich Albion, Stoke, Southampton och York innan han gavs tillfälle i Sverige för sex år sedan ledde Östersund till Svenska cupen i fjol och har knutits till en eventuell återgång till engelsk fotboll en dag. Ändå skulle han behöva klämma sig när de var parade med Arsenal, med Mukiibi medger att han inte kunde tro på hans ögon.
Jag började skratta åt mig själv. Jag skickade meddelanden till killarna medan de bara ropade ut. Det är sjukt, sade han. Vi kommer att spela laget jag har följt för hela mitt liv. Vem kunde ha förutsagt det? Det är en dröm. Schalke 04 tröja Det handlar om att träffa dina mål som fotbollsspelare. Jag hade hoppats att spela för Arsenal i Emiraten, men nu kan jag spela mot dem på samma stadion. Livet fungerar på mystiska sätt.
Med det första benet som äger rum i Sverige den 15 februari före returbenet en vecka senare är Mukiibi övertygad om att hans sida kan komma undan med en ledning trots att slipset äger rum flera veckor före starten av den nya inhemska säsongen.
Vi går dit för att försöka vinna matchen och njuta av upplevelsen, sa han. Vi har uppnått detta för Östersund och för hela Sverige. Jag vill inte ens ta en paus över vintern - jag vill träna hela tiden!
Enligt min åsikt står vi inför ett av världens bästa lag, men vi har spelat våra bästa matcher mot den starkaste oppositionen. Graham Potter kan förmodligen hitta några svagheter i Arsenal och hemma är vi starka.
Ritningen parade också Celtic med Zenit St Petersburg efter att Brendan Rodgers sida slutade tredje i sin Champions League-grupp med första benet i Glasgow den 15 februari och den ryska sidan som värd för andra benet en vecka senare.http://www.mareuno.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=432391 KianPayne Rodgeriqv
MathewDor Fodboldtrøjer MonroeMau
SeymourVe maglie calcio KristinaT
IGPHellen fotbollströjor BryanPano
ZandraGre maglie calcio KennethSt
Guillermo fotballdrakter barn HarryGibb